Jaar van deelname: 2010
Leeftijd: 26
Functieomschrijving: Specialist bij het bureau van Economische Ontwikkkeling
Lokale overheid: Gemeente Lviv
Land: Oekraïne
Talentprogramma: Lokale Economische Ontwikkeling
Stage gemeente: Gemeente Delft

Mijn werk voor gemeente Lviv
“Lviv is een gemeente met een populatie 850.000. De financiële crisis heeft de gemeenschap hard geraakt. Dit heeft mij gedwongen om meer creatief te zijn met het budget dat wij als afdeling hadden, en meer innovatieve manieren te vinden om inkomsten te genereren. In mijn werk voor de gemeente steun ik jonge ondernemers en help ik de infrastructuur van kennis en innovatie te versterken. De kennis die ik heb op gedaan tijdens de training heb ik gebruikt in het economische ontwikkelingsplan voor 2011-2012. Ik heb de kennis gebruikt om dit plan meer duurzaam en meer gebalanceerd te maken. In dit plan, werkt Lviv ook samen met de gemeente Delft.”

Experiences in The Netherlands
“De training vormde een goede combinatie van kennis en praktijk. Ik heb genoten van de uitwisseling van ervaringen en kennis op een informele manier. Ik zal zeker de ‘Belanghebbenden -analyse’ in de toekomst gebruiken. Ik ben nu een actief lid van de Talent for Governance Fanpage, waarop ik van tijd tot tijd nieuwe informatie lees en communiceer met andere deelnemers om kennis en ervaringen te blijven uitwisselen.

Back-Home-Action plan
” Wanneer ik thuiskom zal ik een proef project realiseren om een ‘ bedrijfs-innovatie-gebied’  op te zetten in een van de straten in het centrum van Lviv.’