Jaar van deelname: 2013
Leeftijd: 38
Functieomschrijving:  Voorzitter districtsraad en beleidsmedewerker
Lokale overheid: District ontwikkeling comité in Gorkha
Land: Nepal
Talentprogramma: Lokale Economische Ontwikkeling
Stage gemeente: Gemeente Hoorn 

Mijn werk voor Gorkha District
” Ik ben verantwoordelijk voor het implementeren van beleid en beslissingen van de districtsraad, het bestuur en de voorzitter. Daarbovenop bereid ik de agenda’s voor bestuurs- en raadsvergaderingen voor. Daarbij ben ik ook nog ontwikkelingscoördinator en coördineer ik alle afdelingen die zich daarmee bezig houden.”

Ervaringen in Nederland
“Ik heb veel inzicht in gekregen op het gebied van lokale economische ontwikkeling, mogelijke strategieën en uitdagingen. Natuurlijk kan ik al de theorie en praktijk zijn van toepassing op onze regio ook.”

” Hoorn heeft mij erg veel gastvrijheid getoond en ik ben erg blij dat ik in deze gemeente werd geplaatst. Mijn verblijf in een gastgezin was uitstekend, het was veel beter dan een hotel ooit zou kunnen bieden! Het was allemaal perfect gepland en georganiseerd.”

Back-Home-Action Plan
“Ik kreeg de kans om veel dingen te leren door het bezoeken van verschillende plaatsen en mensen. Het besluitvormingsproces in de raadsvergadering was interessant om te zien. Bovendien kan ik het model van een ‘ raad van toerisme’ lenen om regionale samenwerking bij de bevordering van het toerisme te bewerkstelligen.”