Talent for Governance is voor haar inkomsten afhankelijk van derden. Bent u ambtenaar, bestuurder of voelt u zich op een andere manier betrokken bij het lokaal bestuur? Met uw financiële steun kunt u gemeentelijke Talenten uit ontwikkelingslanden helpen hun kennis te verbreden en hun ambities te verwezenlijken. Uw donatie kan voor jonge gemeenteambtenaren en hun gemeenschap in ontwikkelingslanden het verschil maken!

Als u bijdraagt aan de kosten van één Talentprogramma wordt u vriend van Talent for Governance.

Partner worden kan ook. In dat geval kiest u, of uw organisatie, er voor om voor één Talent één compleet Talentprogramma financieel mogelijk te maken. In dat geval zal Talent for Governance in overleg met u de bestemming van uw bijdrage kiezen. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een Talent uit een bepaald land of regio, een Talent dat zich bezig houdt met een bepaald thema (zoals duurzaamheid of vrouwelijk leiderschap), of een Talent dat werkt binnen een project waar uw organisatie bij betrokken is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Een eenmalige donatie

  • U kunt eenmalig online een bedrag storten via Paypal. Drukt u hiervoor op de doneerknop in de rechterkolom.
  • U kunt uw donatie ook per bank overmaken IBAN NL47ABNA0441782043. t.n.v. Talent for Governance, Den Haag.
  • U kunt het volgende eenmalig machtigingsformulier printen, invullen, tekenen en per e-mail of post naar ons toesturen

Talent for Governance machtigen tot periodieke bijdrage

U kunt Talent for Governance machtigen via de website www.allegoededoelen.nl voor een periodieke bijdrage aan Talent for Governance. Zo bent u er zeker van dat u structureel bijdraagt aan de capaciteitsopbouw van jong talent bij gemeenten in ontwikkelingslanden.

Talent for Governance steunen met een fiscaal aantrekkelijke notariële acte

Wilt u uw steun aan de missie van Talent for Governance vergroten zonder dat het u meer kost? Dat kan als u uw regelmatige bijdrage aan Talent for Governance notarieel vastlegt. Meer informatie over de belastingvoordelen bij giften aan een ANBI vindt u op de site van de Belastingdienst.