Uw donatie kan het verschil maken voor een jonge gemeenteambtenaar en, minstens even belangrijk, hun gemeenschap in ontwikkelingslanden

Waarom doneren aan Talent for Governance?

  • Goed lokaal bestuur speelt een sleutelrol in het verbeteren van de leefomstandigheden van de bevolking wereldwijd. Denk alleen al aan schoon drinkwater, afvalverwerking, basisadministratie, huisvesting, gezondheidszorg en onderwijs. Voor de uitvoering van deze taken zijn goed opgeleide ambtenaren nodig.
  • In veel delen van de wereld werken lokale ambtenaren onder moeilijke omstandigheden. Bovendien beschikken hun organisaties vaak niet over gekwalificeerd personeel en financiële middelen die nodig zijn om te gaan met deze uitdagingen.
  • Talent for Governance geeft jonge, talentvolle en gemotiveerde ambtenaren de mogelijkheid om deel te nemen aan een uniek talentprogramma, dat bestaat uit een praktijkgerichte training, een korte stage bij een Nederlandse gemeente, het uitwerken van een back-home-actieplan en netwerk activiteiten.

Als u bijdraagt aan de kosten van een talentprogramma wordt u vriend van Talent for Governance.

Partner worden kan ook. In dat geval kiest u, of uw organisatie, er voor om ten minste één compleet talentprogramma financieel mogelijk te maken. U kunt in dat geval het geld ook bestemmen voor een bepaald thema of een bepaalde regio. Meer weten over deze mogelijkheid? Neemt u dan contact met ons op.

  • U kunt ook direct geld overmaken via IBAN NL47ABNA0441782043 t.n.v. Talent for Governance.
  • Als u liever gebruik maakt van PayPal is dat mogelijk via deze link.
  • Talent for Governance steunen met een fiscaal aantrekkelijke notariële acte. Wilt u uw steun aan de missie van Talent for Governance vergroten zonder dat het u meer kost? Dat kan als u uw regelmatige bijdrage aan Talent for Governance notarieel vastlegt. Meer informatie over de belastingvoordelen bij giften aan een ANBI vindt u op de site van de Belastingdienst.

Hier vindt u onze algemene voorwaarden met betrekking tot donaties aan Talent for Governance.