kerstboom

Veel Nederlandse gemeenten hebben de laatste jaren het traditionele ‘kerstpakket’ gemoderniseerd door de keuze voor een attentie vrij te laten aan hun medewerkers. Zo kan het personeel naast een materieel cadeau voor zichzelf ook steeds vaker kiezen om de waarde van hun kerstattentie uit te laten keren aan een goed doel. Wij vragen gemeenten, als ze een keuze bieden aan hun medewerkers, Talent for Governance als goed doel op te voeren.

Mocht uw gemeente Talent for Governance opnemen als goed doel in de kerstpakket-keuze, laat het ons dan weten! Wij publiceren uw inzet (graag incl. foto!) dan op Facebook en Twitter!

Contactpersoon voor het Talent for Governance programma is Koen Rozemeijer. U kunt hem bereiken via telefoon 06 82 65 37 83, of per email op koen.rozemeijer@thehagueacademy.com.

Kerstactie gemeenteambtenaren

TFG-irene          TFG-ryan

Werkt u voor een gemeente en steunt u het werk van Talent for Governance? Steun dan ook onze Kerstactie!

Elke kerst willen wij graag zoveel mogelijk gemeenteambtenaren in Nederland kennis laten maken met het goede doel Talent for Governance! Hierbij kunt u helpen door de volgende online toolkit in te zetten binnen uw gemeente:

  • Foto’s (jpg) die u per mail kunt toesturen naar alle gemeenteambtenaren en/of op Intranet kunt plaatsen. – Foto IreneFoto Ryan

Met een donatie leveren u en uw collega’s niet alleen een bijdrage aan de toekomst van de talenten en hun lokale gemeenschap, maar ook aan een beter lokaal bestuur wereldwijd!

Doet uw gemeente mee aan onze kerstactie? Laat het ons weten! Wij publiceren uw inzet (graag incl. foto!) dan op onze social media kanalen!